lørdag 24. november 2007

Hei! Her er jeg


Heisann!
Jeg er en liten Tibbe på snart to år. Eller... Jeg er egentlig matmor da, til en liten tibbe på snart to år :) Her har jeg tenkt å skrive litt om min lille sjelevenn. Siden jeg er glad i å ta bilder, og tibben min fungerer som modell, så blir det vel ikke fritt for bilder heller :)

Tibben min sier;
Jeg er en Tibetansk spaniel som ble født på Kvaløya en vinterdag i februar. Siden påska 2006 har jeg vært sammen med matmor, som er veldig glad i meg. Hun tar meg på lange turer hver dag, sånn at ikke jeg skal herje leiligheta hennes i fillebiter. Ja... Jeg er en energibunt! Jeg elsker å springe, og spesielt i snøen! Jo mere snø, jo bedre! Ingenting er da bedre enn å leke med andre hunder... Størrelse spiller ingen rolle, for jeg vet (les; tror) at jeg er større enn alle til sammen!
For ei lita stund sida, så passa matmor en spennagærn Jack Russel tispe som spølte rundt i leiligheta HELE dagen. DET var gøy det! Men synes matmor skulle gitt meg all oppmerksomhet, så likte ikke at tispa drev å satt på mor sitt fang :/ Så bruker jeg også å være sammen med to andre tisper! En Papillon og en biscon frisé. Papillon er veldig glad i å leke med meg, men den andre er veldig gammel, og hun hater meg, men det bryr jeg meg ikke om, for jeg leker med henne uansett f***... Av og til, visst mor skal bort eller noe slikt, så bruker jeg å dra på landet å bo hos "bestemor" og "bestefar". Det gjør meg ikke noe at all... Der bruker jeg og ligge på sofan sammen med "bestefar" å hvile middag, ja for så snart matmor er ute av huset der, så får jeg pølse og kjøttkaker, for "bestemor" tror jeg har det vondt når jeg ikke spiser tørrfòret mitt med en gang. Det er som julaften hver gang :) Når matmor er på jobb, så er jeg mutters alene. Aldri har jeg tisset inne. Nei da venter jeg heller til mor kommer hjem, for da er det tur på gang!
Når mor får besøk, så er det egentli ikke henne de kommer for å se. nei... Det er meg! Jeg får (les: tar) all oppmerksomhet med mine dådyrøyne. Men jeg bruker å gå til mor når jeg har fått litt kos fra besøket, sånn at hun ikke skal føle seg så ensom... Så jeg vil påstå at jeg er en snill og omtenksom hund! Å jeg ER virkelig menneskets beste venn.

På bildet ser du meg (så klart). Stli eller?